O nama

M Massage Therapy

Terapeut Matea Rinkovec, vlasnica salona

Matea Rinkovec

M Massage Therapy je salon specijaliziran za usluge masaže, njege i oblikovanja tijela. Užurbani način života, svakodnevne stresne situacije koje nas okružuju dovode do disbalansa u našem organizmu koji djeluje na tijelo i duh.

U svom desetogodišnjem radnom iskustvu uvidjela sam da je izuzetno važno osluškivati potrebe našeg tijela koje nam kroz razna stanja u organizmu ukazuje na potrebnu pomoć. U svom svakodnevnom radu veliki naglasak stavljam na individualnom pristupu svakom klijentu.

„Dodir liječi“. Rijetko koja aktivnost opušta naše tijelo kao dobra i kvalitetna masaža. Masaža je, osim toga, jedna od najstarijih tehnika koja se primjenjuje u relaksirajuće, medicinske i kozmetičke svrhe. Takvi opuštajući i blagotvorni tretmani imaju pozitivan utjecaj na naše tijelo i duh.

mmassage_therapy_slika2

Od malih nogu veliki sam zaljubljenik u prirodu i prirodnu kozmetiku. Poput onoga što jedemo, ono što stavljamo na svoje lice i tijelo završava unutar našeg tijela i postaje dio nas. Upravo zbog toga, veliku pažnju pridajem korištenju u prirodnih preparata (ulja, krema, masti) u svakodnevnom radu.

U masažama koristim prirodna hladno prešana ulja kao što su ulje suncokreta, badema, kokosa, masline, industrijske konoplje, lješnjaka i drugih. Često su to i proizvodi lokalnih OPG- ova, čiji rad vrlo rado podupirem. U masaži lica koristim ulja prilagođena tipu kože. Uljni macerati smilja, nevena, ulje koštica marelice, maline, noćurka, nara..

Ponosna sam vlasnica velikog broja certifikata iz područja masaže, opuštanja i oblikovanja tijela. Izniman naglasak stavljam na kontinuiranu edukaciju i seminare kako bi mogli pokriti što širi spektar problema lokomotornog sustava. Stečeno iskustvo i stalna nadogradnja znanja, velika predanost poslu te zadovoljni klijenti - moj su najveći uspjeh!

Očekujem Vas u ugodnom, mirnom i opuštajućem ambijentu salona M Massage Therapy

Terapeut Matea Rinkovec, vlasnica salona

LOGO-120

Zašto odabrati M Massage Therapy?

Individualan pristup klijentu (konzultacije u vezi odabira tretmana uključene u cijenu)

Veliki odabir masaža i masažnih tehnika( kombinacija istočnog i zapadnog pogleda na zdravlje)

Dugogodišnje iskustvo u radu s klijentima

Kontinuirana edukacija

Ugodan i opuštajući ambijent , opuštajuća oaza mira

Visoko higijenski prostor, klimatiziran

Korištenje visoko kvalitetnih prirodnih preparata

Mogućnost korištenja intimne kupaonice / tuširanja prije ili nakon tretmana za sve klijente koje prati ubrzani način života i nedostatak slobodnog vremena